

DALI Summit, NA AGENDA • October 30, 2024

Metropolitan Pavilion 123 West 18th St, 4th floor New York, NY

START	TIME	ITEM				
8:30 AM	30 mins	Check in			Registration	
9:00 AM	5 mins	Summit Kick-off Welcome, agenda review, desired outcomes			Jeremy Ludyjan, Marketing Manager, DALI Alliance	
9:05 AM	10 mins	State of the Union DALI Alliance, progress, awards, partners, plans for NA			Paul Drosihn, GM, DALI Alliance	
9:15 AM	10 mins	Why now? Market drivers, interoperability, lighting industry opportunity			Carol, NA Market Development Manager, DALI Alliance	
9:25 AM	50 mins	The Customer is Always Right The sea change has begun – the paradigm of decarbonization in buildings			Panel discussion, senior level real estate owners & managers. Speaker names to be announced.	
10:15 AM	15 mins	Break + Tabletops				
10:30 AM	30 mins	Everything you ever wanted to know about DALI but were afraid to ask			Tad Trylski, Emma Cogswell, TandEm	
11:00 AM	60 mins	Design and specification process, owners requirements, controls intent, cost benefits, challenges/solutions, project types, interoperability, features, maintenance. Product types energy report diagnostics, so the product types of the product types.		with D4i - Exterior es, cost benefits, real-time erting, asset data, maintenance, specification tools and tips Iichael Davidson		
12:00 PM	1h, 15m	Lunch + Tabletops				
		Rotation: 30 mins each ● Main Left, Main Right, Room #2				
1:15 - 1:45 1:45 - 2:15 2:15 - 2:45	30 mins 30 mins 30 mins	Group #1 Design with DALI. Develop solutions using owners project requirements + controls intent narratives.	Life Cycle Cost Analyses. DALI-2 vs. 0-10v. Buy, install, maintain, integrate		Group #3 Install, Integrate, Commission Hands on tasks using various DALI certified products and controls software.	



DALI Summit, NA AGENDA • October 30, 2024

Metropolitan Pavilion 123 West 18th St, 4th floor New York, NY

2:45 PM	30 mins	Case Study	Sponsored		
3:15 PM	15 mins	Break + Tabletops			
3:30 PM	45 mins	Project, Market, and Team Considerations Use cases and integrations (e.g., HVAC). Value propositions and priorities for stakeholders on the project team. WELL & LEED. Relevant CSI divisions. Workflow for maintenance with interoperable components and different types of control systems.	Michael Myer, PNNL, with selected digital integration domain experts, TBD.		
4:15 - 5:00	45 mins	DALI Leadership Panel & Open Discussion			
5:00 - 5:30	30 mins	Tabletop + Networking			